Huurinformatie

Het huren van meetinstrumenten kan onder andere een interessante optie zijn wanneer u met projecten werkt of wanneer u sporadisch meetinstrumenten nodig heeft. BaSystemen biedt de mogelijkheid tot huren en wij willen u hierbij dan ook graag van dienst zijn.

Naar eigen behoefte zijn er verschillende mogelijkheden in de huur. U kunt voor ieder gewenste periode hoogwaardige meetapparatuur van ons huren en wij denken graag met u mee zodat u kunt werken met het beste meetsysteem. Ook is het mogelijk dat wij de apparatuur persoonlijk bij u langs brengen zodat u vooraf een instructie van ons krijgt. Maar ook tijdens de huurperiode staan wij altijd voor u klaar.

Kijk op www.BaShuur.nl voor een actueel overzicht van de huurmogelijkheden. Heeft u interesse of vragen over het huren van Arbomeetsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u behoefte aan een huurprijslijst, laat het ons weten, dan mailen wij die u. Ook willen wij graag weten voor welke product groepen u deze lijst wenst te hebben. Dan kunnen wij het correct voor u samenstellen.

 

Stoffendag te Ede

12 december is de stoffendag in EDE in de Reehorst. Wij zijn er uiteraard weer bij.

Lees meer...

DLP - ons intern contact persoon

Binnen BaSystemen hebben veel mensen verstand van de werkzaamheden die de DLP-er uitvoert maar...

Lees meer...

6 juli cursus arbo geluidmeten cursus - met SKO punt

Zomer in de bol maar toch met extra kennis doorgaan.

Lees meer...

Vragen? Bel ons!

BaSystemen op Twitter


o.a. leverancier vanWij zijn leverancier van de volgende bedrijven

Betere Arbo Meetsystemen

powered by musthave