Achtergrond

BaSystemen staat sinds 20 maart 2009 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nummer: 01147888). 
Binnen het bedrijf is jarenlange ervaring aanwezig binnen de sector en die is vergaard bij verschillende bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Bij BaSystemen focussen wij ons op de service voor de klant en het plezier in het vak voor beide partijen. De doelstelling van BaSystemen is naast hoge kwaliteit leveren ook samenwerken met de klant om zo met plezier en gemak de juiste arbeidshygiënische meetapparatuur te hanteren. Door de ervaring in de verschillende omgevingen binnen de branche is de lijn bij BaSystemen uitgebreid en veelzijdig, dit maakt dat u altijd een goed product met goede service kunt verwachten.

Waar staat BaSystemen voor?

BaSystemen staat voor Betere arbo meetsystemen. Maar BaSystemen staat ook voor kwaliteit en plezier in werken. 

Wij willen alleen de betere meetinstrumenten aanbieden, zoals af te lezen uit onze bedrijfsnaam. Daarnaast vinden wij het belangrijk hiervoor een goed advies te geven. 

Wij staan voor meedenken en uw werk uit handen nemen als het gaat om zoeken naar de juiste producten. Hier hebben wij plezier in en u als klant plezier van! Wij vertellen hoe het werkt en zorgen dat u de metingen die u moet verrichten, kunt verrichten.

Werkwijze BaSystemen

Door onze persoonlijke benadering leren wij uw manier van werken en de apparatuur die daarbij past geheel te doorgronden. Wanneer wij uw processen in kaart hebben en uw productbehoefte samen met u hebben afgestemd doen wij u hierover een prijsindicatie of offerte toekomen. U kunt ons uiteraard altijd benaderen met uw vraag over een van onze producten. 

Wanneer u bestelt dan zorgen wij dat uw producten op het door u gewenste moment bij u afgeleverd worden. Bij de aflevering zorgen wij dat wij altijd hebben gecontroleerd of de producten werken; u treft dus altijd een instrument aan die minimaal een maal is getest door ons. 

Tot slot leveren wij de producten persoonlijk af, met een korte instructie zodat de onvoorziene fouten in het gebruik tot een minimum worden beperkt. 

De kalibraties en service kunnen wij ook voor u regelen en coördineren. Uiteraard precies zoals u dit wenst. Nazorg is onderdeel van de verkoop en is van essentieel belang!

 

Nieuwsgierig naar ons team, klik dan op deze link

Stoffendag te Ede

12 december is de stoffendag in EDE in de Reehorst. Wij zijn er uiteraard weer bij.

Lees meer...

DLP - ons intern contact persoon

Binnen BaSystemen hebben veel mensen verstand van de werkzaamheden die de DLP-er uitvoert maar...

Lees meer...

6 juli cursus arbo geluidmeten cursus - met SKO punt

Zomer in de bol maar toch met extra kennis doorgaan.

Lees meer...

Vragen? Bel ons!

BaSystemen op Twitter


o.a. leverancier vanWij zijn leverancier van de volgende bedrijven

Betere Arbo Meetsystemen

powered by musthave